sa (ma) gandesc

Scriu cum rad si rad cum scriu. Cursiv, lin, fara sa ma gandesc prea mult. Fara sa (ma) gandesc prea mult. 

Citisem undeva ca mareata tara a generatiei noastre e ca fie gandim prea mult, fie deloc. Si ne-asteptam la un premiu pentru fiecare din aceste variante. Vreau un trofeu pentru fiecare secunda in din viata asta imi care-am stat sa ma gandesc cum am ajuns sa-mi intre o piatra in pantof. Sau un fir de praf in ochi sau cum de mi-au iesit cozile ochilor perfecte sau cum am ajuns aici. Aici.

Ce-o fi aici? Ca e trecerea de pietoni de pe Eminescu cu Dorobanti, coada de la brutaria de pe Bulevardul Regina Elisabeta sau momentul asta minunat de-i spunem noi prezent, pierd minim toate secundele din zi intrebandu-ma cum am ajuns aici. Aici.

Citisem undeva ca intre 21 si 23 de ani e momentul cel mai bun sa faci ceva pentru viitorul tau. Si stateam cu barba sprijinita in palma si cotul pus incomod pe masa si-ncercam sa-mi dau seama cum sa stiu ce-i bine pentru viitor cand nu stiu cum sa-mi oblojesc si potentez prezentul. Prezentul.

Traiesc asa cum rad si scriu asa cum traiesc. Uneori deloc, alteori prea mult.

3 gânduri despre „sa (ma) gandesc

  1. Momentul minunat de-i spunem noi prezent, e prezentul. Clipa care survine de fiecare dată unică și irepetabilă e prezentul minunat cum bine spui. Câtă vreme prezentul este, trecutul e istorie iar viitorul stă în puterea momentului, a clipei fugace care lasă dâre în timp. Viitorul ar fi de adulmecat pe urmele lăsate de prezentul surprins în fiecare secundă a desfășurării lui. Cu `să mă gândesc`, m-ai pus pe gânduri. Am omis asta de-o vreme, ar fi poate cazul să mă regândesc. Niciodată nu e prea târziu să te gândești, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.