Probabil că, din moment ce am ajuns la concluzia că viața mea uneori pare a fi scoasă din bancurile cu radio Erevan, o să încep și să scriu despre toate aceste mici momente pline de speranță prin care trec. O să încep cu aventurile mele din aeroporturi, unde aparent am o karma mai proastă ca oricine altcineva. Asta și mă și mănâncă-n…palmă ca pe Zambilica sa las lucrurile pe ultima sută de metrii. 

Dar am și eu în viața asta o dorință arzătoare. O dorință de aia de n-am mai simțit niciodată ceva atât de intens. Vreau și eu, ca tot omul, ca bagajul meu să se maturizeze și să se facă singur. Ar cam fi cazul, după atâta amar de vreme.

Am stat și am pus lucrurile pe hârtie și am ajuns la concluzia că, dacă n-aș pierde atât de mult timp făcându-mi bagajul, aș ajunge la timp pe unde am de ajuns. La fel cum eu am fost educată să fiu independentă și puternică, nu pot înțelege de ce trollerul meu nu prinde mesajul și nu începe să lucreze și el spre binele echipei. Dar eu încă sper, că speranța moare ultima.

Pentru că am stabilit deja că eu nu sunt super as la a împacheta, vă las mai jos un infographic care vă va ajuta să vă decideți dacă chiar aveți nevoie de tot ce e în valiză, preluat de pe SmarterTravel.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.