Arta războiului – sau cum să fii puternică și independentă

Cine mă cunoaște știe că asta cu „puternică și independentă” e una din frazele mele preferate. Nu neaparăt că am vreun crez prea puternic în ea, că mi se pare mai important să fii autentică și să știi când să fii vulnerabilă, dar e amuzant așa, din când în când, s-o mai auzi. Așa se face că am fost puternică și independentă weekendul ăsta și am construit 90% dintr-un birou. Doar atât, că de adus monstrul de 30 de kilograme de la Lidl până acasă și strâns șuruburile n-am reușit de bună voie și nesilită de nimeni și a trebuit să apelez la bunăvoința colegului meu de apartament, Mircea.

A fost o experiență plină de învățăminte și de cugetări și m-am decis să le las și aici, că poate-i mai vine cuiva ideea să se înhame la așa ceva…măcar să știe în ce se bagă.

  1. Dacă două lucruri nu se potrivesc, nu e nicio problemă. Trebuie doar întoarse pe toate părțile până când funcționează.
  2. Gluma cu „Tarzan puternic. Tarzan face altă gaură.” poate să devină foarte ușor o mantră pe care ți-o zici în momente de cumpănă.
  3. Nu contează că n-ai mai văzut genul ăla de șurub niciodată în viața ta. Toate șuruburile funcționează la fel. Și dacă nu merge așa, slavă cerului că există ciocan.
  4. Dacă din greșeală dai cu ciocanul peste lemn nu e bai, setul vine cu stickere si poți oricând să acoperi de ochiii lumii.
  5. Dacă ți-ai dat cu ciocanul peste degete nu trebuie să te plângi de viață. Mai așteapta 5 minute și îți vei lovi din nou falangele și atunci chiar vei avea un motiv serios de plâns.
  6. Să nu bați niciodată cuie într-o chestie pe care o ții în poală. Nu că-ți rezolvi blugii, aia nu-i nimic, dar coapsele țin contră prost si e posibil sa te trezești cu un dos de ciocan în nas.

Și cu astea, eu mă întorc la a-mi obloji degetele. Ce body pump, ce zumba. Bebelușele, are fata un antrenament pentru voi de să vă simțiți toți mușchii din corp.

39024241_1380149235451253_1411457194133553152_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.